donderdag 17 oktober 2019

SEAN KOCH

JPson

Zuid-Afrikaanse surf muzikant Sean Koch komt naar Den Haag. Sean bracht zijn jeugd in het Zuid-Afrikaanse ‘Kommetije’ praktisch door op zijn surfplank of met zijn gitaar op zijn schoot, samen met vrienden Jeremy Loops en Alice Phoebe Lou. Zijn muziek is doorspekt met het gevoel van zonneschijn; een samensmelting van alternative folk, en plezierige country surf. Je ziet hem op 17 oktober in het PAARD.

Klinkt als Jeremy Loops, Will and the PeopleRootssurf
Koop tickets
  • € 11,50
  • € 16,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Support: JPson. Kunnen we ons een beter voorprogramma voor deze avond voorstellen dan JPson? Deze singer-songwriter komt eveneens uit Zuid-Afrika en deelt de zonnige vibes surfvibes met Sean Koch. Muziek met een zongebruinde tint, en een positieve mix van roots en folkmuziek.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur