dinsdag 4 juni 2019

SCIENCE CAFÉ DEN HAAG: BIG DATA

Tijdens het Science Café Den Haag vertellen drie bevlogen wetenschappers op een inspirerende en laagdrempelige manier in een kort college over een boeiend vraagstuk uit hun vakgebied. Per avond staat één thema centraal, waarover wetenschappers vanuit verschillende invalshoeken vertellen. Vervolgens heb je als bezoeker de kans om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. Het Science Café Den Haag op dinsdag 4 juni in PAARD gaat over het onderwerp Data. Ontdek wat slim gebruik van grote hoeveelheden data voor jou oplevert!

Programma
19.30 uur Inloop
20.00 uur Welkom door Eveline van Rijswijk en start programma, sprekers worden binnenkort bekend gemaakt
20.50 uur Gesprek onder leiding van Eveline van Rijswijk
21.15 uur Borrel

———–

 

gratis
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

Presentator: Eveline van Rijswijk
Eveline van Rijswijk is programmamaker, presentator, wetenschapsjournalist & historica. Momenteel presenteert ze o.a. het radioprogramma “Focus” (NTR @NPORadio1) over wetenschap en geschiedenis. Daarvoor was ze twee seizoenen lang hoofdredacteur en presentator bij het online wetenschapsprogramma Universiteit van Nederland en maakte ze honderden video’s met wetenschappers uit het hele land. Een van haar grote drijfveren is een zo groot mogelijk publiek enthousiast maken voor wetenschap!

Science Café Den Haag wordt georganiseerd door:
De Nationale Wetenschapsagenda (www.nwo.nl)
TU Delft (www.tudelft.nl) en Studium Generale Delft (https://sg.tudelft.nl/ )
Universiteit Leiden (https://www.universiteitleiden.nl/ ) en Studium Generale Leiden (https://www.universiteitleiden.nl/studium-generale )
Gemeente Den Haag en Den Haag Central Innovation District
De Haagse Hogeschool (https://www.dehaagsehogeschool.nl/)
ZonMw (https://www.zonmw.nl/nl/ )