vrijdag 3 januari 2020

ROLLERDISCO

Ticket 7,50 / Huur Skates 7,50

Paard wordt voor 1 dag omgebouwd tot Rollerdisco Heaven. Wegens het grote succes van voorgaande keren, dit maal in beide zalen!

Steel de blits, smeer je skates en kom op vrijdag 3 januari met een heel arsenaal aan soepele moves. Samen met 300 andere fanatiekelingen.

Van swingende soul tot 70’s disco en 80’s synthersizer knallers. Alles komt voorbij en reken maar van yes dat je met spierpijn naar huis rolt.

ER ZIJN NOG EXTRA KAARTJES IN DE VOORVERKOOP GEGAAN. DEZE TICKETS GEVEN TOEGANG VANAF 23:00U.

80sDiscofunkSoul18+
Archief
  • REGULAR (SOLD OUT) | LATE TICKET (TOEGANG NA 23:00)
  • Beide Zalen
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

LAATSTE KAARTJES..
Goed nieuws voor de gene die er toch heel graag bij willen zijn maar geen kaartje konden bemachtigen. Er zijn nog 50 extra kaartjes (toegang vanaf 23:00u) in de voorverkoop gegaan en op de avond zelf worden er om 23:00u nog exact 50 kaartjes vrijgegeven bij de kassa aan de deur! Dus schroom niet, trek je outfit aan en kom alsnog naar Paard.

GET YOUR SKATES ON!
Zelf geen Rollerskates? Geen probleem! Samen met Skate Fever NL zorgen wij dat er genoeg Rollerskates aanwezig zijn voor iedereen. Voor groot en klein, van maatje van 36 tot 50. . ⚡⚡

De huurkosten van de Rollerskates bedragen 7,50 – cash only – te betalen op de avond zelf.

HEB JIJ JE OUTFITJE READY?
Naast de juiste maat van je Rollerskates is een lekker outfitje cruciaal. Dus trek dat lekkere oldskool pakje van je maar alvast uit de kast want we gaan weer helemaal terug naar de 80’s!

Let's put the ROLL back in Rock & Roll!!

– PAARD ROLLERDISCO