woensdag 29 mei 2019

ROCKACADEMIE – RISING STARS 2019

Rising Stars is een hiphop showcase van 11 opkomende hiphop acts van de Rock Academie in Tilburg. De uiteenlopende acts krijgen ieder tien minuten de tijd om het publiek een impressie te geven van hun muziek, wie ze zijn, en waar ze voor staan. We trappen af met de eerste editie van Rising Stars in PAARD Café, te Den Haag. Alle optredens vallen binnen het hiphop genre en zijn zeer uiteenlopend. De avond is gevuld met Nederlands- en Engelstalige rappers die zich bewegen in onder andere: Trap, Grime, LoFi, Oldschool en New Wave.

 

Archief
  • € 5,00
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het concept Rising Stars is begonnen als een initiatief van twee Rockacademie (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) studenten. Zij maken zich hard voor het talent van de deelnemers. Het viel de studenten op dat er een grote hoeveelheid talentvolle hiphop acts op hun opleiding aanwezig is. Het zou enorm zonde zijn als de muziek van deze acts binnen de veilige muren van de opleiding blijft. Met dit initiatief willen de twee hun mede studenten de mogelijkheid geven om zichzelf te tonen aan het grotere publiek.

Line-up.
Big Roelioo
Chav
JSaya
JuliusRhymz
More Ease
Nobinh
Q’n
Qube
RDLT
Reigno
Youngtatta

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur