zaterdag 22 februari 2020

RADICAL REDEMPTION

Crypsis, RVAGE, Level One en Nolz (host)

Hardstyle DJ Radical Redemption heeft met zijn enorme brutaliteit zalen als de Heineken Music Hall weten uit te verkopen met hits als ‘The One Man Army‘ en ‘Militant Mayhem‘. Onlangs vulde de nihilist de geheel nieuwe locatie ‘The Radical Dome’ tot de rand vol (12.000 man) met zijn tours ‘Road to Redemption‘, ‘Command & Conquer‘ en ‘The Brotherhood of Brutality‘.

In februari 2020 keert hij terug naar de kern met de City Tour en brengt hij zijn geluid te hoor op bijzondere locaties. Overdag organiseert hij een meet & greet in dezelfde stad.

Met een gestoorde line-up gaan we op zaterdag 22 februari maximaal knallen!

Dancehardstyleraw hardstyle18+
Archief
  • EARLY €17,50 (SOLD OUT) | REGULAR €22,50 | DOOR 25
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

TIMETABLE
23:30 deur*
23.30-00.30 Level One
00.30-01.30 Crypsis
01.30-03.00 Radical Redemption [90 min set]
03.00-04.00 RVAGE
04.00-05.30 Gridkiller
Hosted by NOLZ

* In verband met verwachte drukte bij de concertuitloop kan het gebeuren dat de deur voor nachtprogramma pas iets later open kan gaan. Bij Paard doen we ons uiterste best om de in- en uitloop zo gestroomlijnt mogelijk te laten plaatsvinden. 


RADICAL REDEMPTION

Radical Redemption is een van de grootste hardstyle DJs. Hij is vooral bekend om zijn kenmerkende rauwe hardstyle en is een bekend gezicht op festivals als Defqon.1, Dominator en Loudness. Ook maakt hij deel uit van Minus Militia, een trio bestaande uit Radical Redemption, Chain Reaction en Crypsis.

CRYPSIS
Deze Raw Hardstyle gigant staat bekend om zijn razend harde beats. Met een blijvende passie voor het maken van muziek met diepgaande verhaallijnen is het Crypsis geluid fascinerend en een multi-zintuigelijke ervaring voor iedereen.

LEVEL ONE
Met herkenbare vloervullende, atmosferische tracks heeft Level One een compleet eigen geluid gecreëerd. Level One maakte naam op festivals als Intents Festival, Rebirth Festival, Dominator Festival, Sunrise Festival & Shockerz.

NOLZ
Nolz is een van de eerste namen die in je opkomt als je aan MC’s denkt binnen de raw hardstyle scene. Al 12 jaar is Nolz niet weg te denken uit de Hardstyle industrie met performances op Defqon.1 en Decibel.

RVAGE
Met zijn frisse beats creëert RVAGE een energieke show en is hij klaar om de wereld van Hardstyle te veroveren. Met een fanbase die zich vermenigvuldigd met de snelheid van het licht heeft RVAGE op events gestaan als Masters of Hardcore, Dominator, Defqon.1 en nog vele anderen.