zaterdag 22 februari 2020

RADICAL REDEMPTION

Crypsis, RVAGE, Level One en Nolz (host)

Hardstyle DJ Radical Redemption heeft met zijn enorme brutaliteit zalen als de Heineken Music Hall weten uit te verkopen met hits als ‘The One Man Army‘ en ‘Militant Mayhem‘. Onlangs vulde de nihilist de geheel nieuwe locatie ‘The Radical Dome’ tot de rand vol (12.000 man) met zijn tours ‘Road to Redemption‘, ‘Command & Conquer‘ en ‘The Brotherhood of Brutality‘.

In februari 2020 keert hij terug naar de kern met de City Tour en brengt hij zijn geluid te hoor op bijzondere locaties. Overdag organiseert hij een meet & greet in dezelfde stad.

Met Crypsis, RVAGE, Level One en Nolz (host) is de line-up compleet en gaan we op zaterdag 22 februari knallen!

 

 

 

Dancehardstyleraw hardstyle18+
Koop tickets
  • EARLY €17,50 (SOLD OUT) | REGULAR €22,50
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

RADICAL REDEMPTION
Radical Redemption is een van de grootste hardstyle DJs. Hij is vooral bekend om zijn kenmerkende rauwe hardstyle en is een bekend gezicht op festivals als Defqon.1, Dominator en Loudness. Ook maakt hij deel uit van Minus Militia, een trio bestaande uit Radical Redemption, Chain Reaction en Crypsis.

CRYPSIS
Deze Raw Hardstyle gigant staat bekend om zijn razend harde beats. Met een blijvende passie voor het maken van muziek met diepgaande verhaallijnen is het Crypsis geluid fascinerend en een multi-zintuigelijke ervaring voor iedereen.

LEVEL ONE

Met herkenbare vloervullende, atmosferische tracks heeft Level One een compleet eigen geluid gecreëerd. Level One maakte naam op festivals als Intents Festival, Rebirth Festival, Dominator Festival, Sunrise Festival & Shockerz.

NOLZ

Nolz is een van de eerste namen die in je opkomt als je aan MC’s denkt binnen de raw hardstyle scene. Al 12 jaar is Nolz niet weg te denken uit de Hardstyle industrie met performances op Defqon.1 en Decibel.

RVAGE

Met zijn frisse beats creëert RVAGE een energieke show en is hij klaar om de wereld van Hardstyle te veroveren. Met een fanbase die zich vermenigvuldigd met de snelheid van het licht heeft RVAGE op events gestaan als Masters of Hardcore, Dominator, Defqon.1 en nog vele anderen.