vrijdag 27 september 2019

PIP BLOM

Personal Trainer

Toen de 22 jarige Pip Blom in 2016 haar eigen, edgy, indie-pop songs ‘gewoon’ op het internet zette ging het ineens hard. Al snel kreeg de songwriter duizenden plays en werd ze vrijwel direct gedwongen om het podium op te springen. Dat ze niet de enige muzikale uit de familie was werd snel duidelijk toen haar broer Tender zich bij de band voegde als gitarist en achtergrond zang. Niet veel later stond Pip Blom met band op Noorderslag, the Great Escape en tourde ze met o.a Franz Ferdinand en the Breeders mee als support.

indieindie-popWe Are Public
Archief
  • € 8,50
  • € 11,00
  • € 11,00
  • € 13,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Niet alleen de bezoekers werden overrompeld door de energie live act van de Amsterdammers, ook de pers is erg te spreken. Zo noemde Vice haar een ‘Rising Star of 2018’ en werd ze alom geprezen door de Engelse BBC Radio met woorden als ‘Excellent’ en ‘The ultimate perfect pop’. Na een druk jaar vol grote shows, vooral door Engeland, is het in september eindelijk tijd voor Nederland om bedolven te worden onder de charme van Pip Blom. Inclusief debuutplaat op zak komt ze op 27 september naar het Paard.

Support: Personal Trainer
Personal Trainer is een pop/rock outfit rondom Willem Smit. De altijd veranderende live line-up bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kan kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Very Good Friends, Fuz, Global Charming en meer. Hun eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam 31 mei 2019 uit op Holm Front, het label van de Engelse band Sports Team. Personal Trainer speelde met verschillende opstellingen op Grasnapolsky, Le Mini Who?, Best Kept Secret, Loose Ends en meer Nederlandse festivals