vrijdag 21 februari 2020

Paardcafé: Wakki Album Release

Jazzfunk-fusionband Wakki mixt energieke funk met vrije jazz en inspiraties uit talloze culturen en stijlen. Op 21 februari releasen ze hun tweede album in het Paardcafe, waarmee ze je op reis nemen naar onbekende werelden en avonturen in een onontdekt universum. Join the trip!

funkJazzGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 23:30
Wakki is een achtbaanavontuur door een wereld gesmeed van de energie van funk en de vrijheid van jazz. Een ronkende machine met oneindige nieuwsgierigheid als brandstof en zes bandleden in de cockpit die je meenemen op een stuntvliegreis door een groovende kosmos met onontdekte dimensies.

De nieuwsgierigheid van de bandleden zorgt ervoor dat er talloze stijlen, genres en culturen langskomen: van Snarky Puppy en Fela Kuti tot Led Zeppelin en Pink Floyd, en van Turkse vibes tot straight-up-American funk. Voor iedereen is er iets te herkennen en tegelijkertijd te ontdekken. Wakki is een avontuur waar je naar kunt luisteren en tegelijkertijd op wilt gaan bewegen, waar complexe ritmes met verhalende thema’s op een dansbare manier worden neergezet en waar muzikale vrijheid in nummers ervoor zorgt dat ieder optreden anders is. Ready to Wak?

De band luistert graag naar:
Snarky Puppy, Ibrahim Maalouf, FORQ, De Raad van Toezicht, Marutyri, Koffie, Avishai Cohen, Vulfpeck
Volg Wakki op Facebook voor nieuws rondom de release:
https://facebook.com/wakkiband

http://www.wakki.nl

Wakki bestaat uit:
Mischa de Haan – Saxofoon
Richard Coesoy – Gitaar
Stijn van der Smagt – Toetsen
Stijn Linderman – Basgitaar
Laurens Buijs – Drums
Sebas Joosten – Percussie