donderdag 18 april 2019

Paardcafé: Valentino. + Dan August

VALENTINO! De jurywinnaar van de Utrecht Popprijs 2018 komt naar het Paardcafé! 

AlternativepopGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 23:30

VALENTINO. is een authentieke, alternatieve pop / rockband uit Utrecht. Als een innovatieve, modegevoelige groep willen ze hun aanhang inspireren, want ze brengen een frisse wind door de muziek industrie.

Ze onderscheiden zich met hun brass section en de geloofwaardige podiumpresentie van hun frontman. Geïnspireerd door bands als Syd Arthur, Coldplay, Beach Fossils en Arctic Monkeys blijven ze zichzelf opnieuw uitvinden. Op dit moment werken ze aan een verzameling van vier singles die in 2019 worden uitgebracht.

Dan August:

Hartstochtelijk popmuziek met een Americana randje.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur