zaterdag 31 oktober 2020

Paardcafe: The Depression Club EP Release

Hard, groots, meeslepend en alles verwoestend, ‘like lumbering giants in a shameful parade’, zoals Josh Homme ooit zong. Zo valt The Depression Club het best te omschrijven.
Gehuld in versleten pakken brengen zij hun moderne rock met een melancholisch randje ten gehore, gevuld met beukende riffs, bombastische zang en eigenwijze arrangementen.Na een een handvol singles te hebben uitgebracht presenteren de heren deze avond hun debuut EP. Geheel in stijl tijdens Halloween.
En met een titel als ‘there’s nothing funny about making people laugh’ is duidelijk dat de band niet vies is van een flinke dosis ironie.
De EP zal op de avond zelf op vinyl te verkrijgen zijn.
Koop tickets
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 21:00
  • 21:30

*incl € 2,50 servicekosten

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.