Wouter Vellekoop
donderdag 16 juli 2020

Paardcafe: Tess Merlot & Tim Kerssies – Retour au café

Van ieder weekend optreden tot plotseling een compleet lege agenda: COVID-19 kwam aan als een mokerslag en liet ook Tess Merlot en Tim Kerssies van de Haagse chansonband Tess et les Moutons stupéfait achter.

Uitverkocht?! Niet gevreesd, we hebben net een tweede show op dezelfde avond aangekondigd:kijk hier.

Archief
  • Paardcafé
  • 18:30
  • 19:00

Maar het bleef niet lang stil: de zangeres en accordeonist sloten zichzelf midden in de crisis een middag op in een afgelegen studio om daar in één take vijf van hun favoriete Franse chansons op te nemen. Chansons die doen verlangen naar rode wijn op een terras in een Frans dorpje waar tot diep in de nacht geproost wordt op la belle vie. En waar op de hoek van de straat een zangeres en een accordeonist hun dagelijks loon bij elkaar spelen, munten verzamelend in een oude alpinopet.

Nu -drie maanden later- zijn de liedjes afgemixt en de coronamaatregelen versoepeld. We mogen elkaar weer ontmoeten, op straat, thuis of in ons favoriete café. ‘Retour au café’ viert de terugkeer naar alles wat we tot onze spijt hebben moeten missen de afgelopen maanden. Op donderdag 16 juli wordt de EP in stijl en volgens de anderhalvemetermaatregelen gepresenteerd in Paardcafé, Den Haag voor een select publiek. L’été commence ici.

Concertduur: 60 minuten
Entree: €10
De EP Retour au café is na de show fysiek te koop

De deuren gaan om 18:30 open, wees op tijd want om 19:00 zullen Tess & Tim beginnen!