zondag 23 februari 2020

Paardcafe: Starfish + Tom Wavy

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae teleporteren de vier jongens van Starfish de luisteraar rechtstreeks naar de strand!

popReggaeska
Archief
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:00
  • 22:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na een seizoen met shows op de Antillen, in Italië, Frankrijk en Zwitserland brengt Starfish de eeuwige zomer naar Den Haag! Met een energieke live show waar je niet op stil kunt blijven staan belooft het een broeierige avond te worden. Trek je zomerkleren maar alvast weer uit de kast!

Tom Wavy begon zijn muzikale pad te bewandelen toen hij in 2015 door Azië en Australië reisde. Het zorgeloze leven, de prachtige natuur en de positiviteit van alle mensen om hem heen inspireerde hem tot het schrijven van songteksten. Al snel volgde de aanschaf van een akoestische gitaar en in een mum van tijd waren de eerste nummers geschreven, die overigens tot vandaag de dag nog steeds deel uit maken van zijn repertoire.

Het schrijven van nieuwe muziek vervolgde zich gedurende de reis, en inmiddels weer terug in Nederland heeft Tom Wavy zijn eigen onderscheidende sound steeds verder weten te ontwikkelen tot een pakkend en zomers geluid, met invloeden uit pop, folk en dance muziek.