Paardcafé: Queer Comedy Pride Show

zaterdag 18 mei 2024 2024

Queer zijn is leuk en er mag nóg vaker om gelachen worden! Dat gaan we zeker doen op zaterdag 18 mei tijdens de Queer Comedy Pride Show. Dan staat er om 20.30 uur een toffe line-up klaar van allemaal queer comedians in het Paardcafé Den Haag. Dit zijn:

MARIE KOET

Marie Koet, door de Volkskrant uitgeroepen tot één van de comedy-talenten van 2024. Ze studeerde cum laude af in de filosofie, waarna ze zich helemaal op comedy is gaan storten. Ze stond in 2023 op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma’s met onder anderen Kim Schuddeboom en Daniël Arends. Dagblad Trouw noemde haar ‘een koningin van de zelfspot’. Naast het podium schreef Marie teksten voor De Speld en het saHrische tv- programma Plakshot.

JAMES JOHNSON

James Johnson is een homo man van in de dertig die vast heel goed met je oma overweg kan, vooral als zij graag gin drinkt en roddelt over de buurvrouw. Deze Engelsman is beschreven als ‘geestig, excentriek en met een perfect tempo’. James is een ervaren stand-up comedian en scherpzinnige verhalenverteller die op volle toeren balanceert tussen het observationele, het absurde en het enigszins duistere.

CÉLINE SCHRAMA

Het veelbelovende talent Céline Schrama was finaliste van het Leids Cabaret Festival 2022 en won de studentenprijs. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan… is het publiek aan de beurt.

MC SOULA NOTOS

Soula Notos is een Grieks-Nederlandse comedian uit Utrecht. Al meer dan 18 jaar staat ze op het podium in zowel binnen- als buitenland. Een sterke mimiek, onverwachte wendingen en veel interactie kenmerken haar stijl. Ze stond op het Utrecht International Comedy Festival, the International Luxembourg Comedy Festival and the Women in Comedy Festival in Manchester. Zelf organiseerde en presenteerde ze meerdere Super Queer Comedy Nights.

De Queer Comedy Pride Show werd mogelijk gemaakt door: Kristel Zweers, Queer aan Zee, Pride The Hague, Gemeente Den Haag en ’t Paardcafé.

Toegang is gratis, maar reserveer wel een ticket!

archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief