Paardcafé: PEER

donderdag 26 januari 2023 8380

PEER speelt aanstekelijke poprock met een randje en haalt hun inspiratie uit bands als Nothing But Thieves en The Neighbourhood.
Kort na de release van hun debuut-EP speelde de band internationale shows in het VK en Azië. Na het uitbrengen van hun eerste album trapte de Zeeuwse band af met hun eerste headline clubtour in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. PEER maakte goed gebruik van de pandemie en werkte hard aan nieuw materiaal.
Op 21 oktober brengen ze een nieuwe single uit genaamd “Thinking About You”. Dit nummer is de eerste van drie singles die de band gaat uitbrengen in de aanloop naar een gloednieuwe EP (uitgebracht in 2023). Bovendien toert de band in 2023 ook door Nederland, België en Duitsland! Nummers van hun vorige EP Mad For It! en het album Laughing About It Is Far More Exciting zijn gebruikt in wereldwijde autoreclames voor MINI en Mercedes (de Mercedes-commercial bevatte meerdere formule-1-wereldkampioen Lewis Hamilton) en in de Japanse Netflix-show Terrace House. Een nummer van hen werd ook gebruikt in de commercial van sportmerk FILA.

pop rock
archief
  • Café
  • 20:30
  • 21:30
Nieuwsbrief