donderdag 23 november 2017

Paardcafé: Nynde + Rachman

Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

De Haagse band NYNDE bestaat uit Nynde de Wit en Samuel Spoorenberg. Samen vormen zij het hart van de band; haar duidelijke hoofdzang en zijn natuurlijke backing, gecombineerd met resonerende gitaargeluiden en verslavend melodieën, creëren ze een warme en harmonische mix van indie rock, folk en Americana.

De muziek van Rachman is een mix van folkgitaarspel, met een soulful stem dat diepe en mooie verhalen vertelt. Dit gecombineerd met funky grooves en bluesy gitaarriffs, is waardoor Rachman op de lokale muziekscène uitblinkt!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur