Paardcafé: Night Out With The Boys

zaterdag 25 februari 2023 2023

NIGHT OUT WITH THE BOYS presents: timothy X Jaco Falcon X Daniel Nolet
3 muzikale vrienden, een mini popfestival op de zaterdagavond! (Support Miles O’Brien)
Timothy:
Na het beginnen met songwriten in 2020 ontstond er een passie voor het schrijven en produceren van pop-muziek bij timothy. Nummers die je doen denken aan een zomerse road-trip met daar tegen over kleine intieme nummers, geven je ruimte om je nostalgisch te voelen en te reflecteren over toekomstige en verleden herinneringen.
Jaco Falcon:
Nummers van Jaco Falcon zullen je ’s nachts wakker houden door zijn aanstekelijke sound en herkenbare teksten. De 20-jarige zanger, songwriter en gitarist is al sinds zijn veertiende bezig met deze talenten te ontwikkelen, wat resulteert in genadeloos eerlijke teksten en extreem catchy melodieën. Door al deze ervaringen creëert hij liedjes die je raken waar het pijn doet, troost bieden als je het nodig hebt en je laten dansen tot de zon opkomt.
Daniel Nolet:
Hou je van dansbare gitaarpop met scheurende gitaren, catchy hooks en teksten die je aan het denken zetten? Dan ben je bij Daniel Nolet aan het goede adres. Met zijn energieke 4-koppige live formatie laat Nolet geen spaander heel van menig popzaal. Afgelopen december uitgeroepen tot ‘De Belofte van Rotterdam’ voor 2023 en nu klaar om zijn gezicht aan het hele land te laten zien.

archief
  • Café
  • 19:45
  • 20:15
Nieuwsbrief

TIMETABLE:

Doors: 19:45Support Miles O’Brien: 20:15timothy: 20:55Jaco Falcon: 21:45Daniel Nolet: 22:25