Paardcafé: High on Chai + Bad Luck Baby

Laat je zintuigen prikkelen

zaterdag 11 mei 2024

Duik in de euforische wereld van High on Chai, waar de essentie ligt van een door cafeïne veroorzaakte high gecombineerd met een boeiende mix van alternative
rock en pop die je zintuigen ongetwijfeld prikkelen.

High on Chai’s muziek neemt je mee op een kruispunt van nostalgie en innovatie, waarbij de verfijnde geluiden van de jaren 80 naadloos samensmelten
met de rauwe, ongebreidelde energie van de jaren 90, waardoor een krachtig geheel ontstaat geluid met vlammende gitaren, grote synthesizers en oprechte zang.

Haar muziek duikt in thema’s van zelfontdekking, de beproevingen van volwassenheid, en de delicate schoonheid van de wereld om ons heen. Deze thema’s zijn verweven in de structuur van haar liedjes en zorgen voor een soul-een verrijkende ervaring die net zo stimulerend is als een dampende kop koffie Chai thee.

Gepland voor release op 12 januari, haar eerste single, getiteld ‘What’s Going On’ markeert haar debuut in de muziekscene.
Bovendien zal haar aankomende EP, ‘Counterweight’, uitkomen April 2024 belooft het idee te belichamen dat een vrouw kan zijn zowel kwetsbaar als fel, allemaal met een rauwe en onbeschaamde toon benadering.

Bad Luck Baby laat zien dat tegenslag de grootste creativiteit naar boven kan brengen: na moeite te hebben gedaan om zich aan te passen aan de rest van de wereld, heeft de band hun perfecte plek gevonden. Denk aan de grungy alt-rock van Wolf Alice en de krachtige pop van Paramore, gecombineerd met een unieke mix van synths, riffs en zwoele zang. Bad Luck Baby vertelt verhalen – over wanhoop en geluk en het menselijk bestaan.

alternative rock pop
gratis
  • Café
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

Paardcafé: High on Chai + Bad Luck Baby

zaterdag 11 mei 2024

gratis