zaterdag 24 oktober 2020

Paardcafe: Hanneke Laura

Diep geraakt door de akoestische volksmuziek heeft HannekeLaura haar baan als advocaat opgezegd om een ​​paar jaar door te brengen in de Ierse traditionele folkscene en de wilde natuur van de West-Atlantische kust. Terug in Nederland toerde ze als singer / songwriter met Perry Blake, Tim Akkerman, The Dubliners, en speelde ze op veel bijzondere locaties zoals kastelen, zeilboten, Parkpop en Paradiso Amsterdam. 

countryfolksinger-songwriterGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 21:00

Haar repertoire combineert bekende folktradities en haar eigen romantische ballades, recht uit het hart gezongen en begeleid op akoestische gitaar. Tijdens de corona lockdown voegde Hanneke hier veel folkcoververzoeken uit de jaren 60 en 70 aan toe: onder meer Bob Dylan, Joan Baez, Neil Young, Dolly Parton, Melanie. Dit was ook een periode waarin oudere volkstradities werden herontdekt. Voor de live presentatie van haar ‘folk revival’-concerten wordt ze regelmatig begeleid door sologitarist Febby Tasiran voor een lekker countrygevoel. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden, verhalen uit het verleden en een beetje idealisme om van deze veranderende wereld een betere plek te maken. HannekeLaura toont met pure akoestische muziek die – zeker nu – weinig nodig is om iets moois te maken.

Let op, deze show heeft een beperkte capaciteit. Reserveer door te mailen naar [email protected] Wegens de coronamaatregelen zijn mondkapjes verplicht in het pand ( behalve op de zitplaats) en kunnen er alleen per 2 mensen gereserveerd worden.