vrijdag 7 december 2018

Paardcafé: GUAP Night

GUAP Night X launch GUAP070.nl

GUAP Night is hét nieuwe podium voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Tijdens GUAP Nights draaien lokale DJ’s de dikste tracks en kun je door middel van korte showcases kennis maken met bekend en onbekend talent uit de Haagse scene. Entree is gratis!

urbanGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 23:00

Tijdens deze laatste editie van 2018 wordt het niet alleen lit op het podium, ook wordt het eerste wapenfeit van het GUAP platform gepresenteerd: de website waarop alles wat er op het gebied van urban te doen is in Den Haag plus nog veel meer. Dit mag je dus zeker niet missen!

Line-up: Lion L, Large DH, D.Phanton, HSG, Ravy, Pinas & surprise acts TBA!
Hosted by Deborah ‘DeeDee’ Cameron, tunes by DJ Trippel.

 

Zelf optreden tijdens GUAP Night? Meld je hier aan!

GUAP Night is een initiatief van o.a. PAARD, CultuurSchakel, Musicon, H3C, Stichting Hiphoop, Studio S, Level Up, Young Agga, Go Hard – rappen op school, Urban Daughter, De Mussen en Young & Zakelijk.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur