vrijdag 11 december 2020

Paardcafe: Dramtune Whiskey Tasting Night [geannuleerd]

Dot event hebben we helaas moeten annuleren vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopers ontvangen een mail. Voor vragen mail naar [email protected]

borreltastingwhiskey18+
Archief
  • Paardcafé
  • 19:00
  • 19:00
  • 23:00

Fijne muziek en heerlijke italiaanse after-dinner lekkernijen, in een intieme setting met door kaarslicht belichte tafeltjes, in het prachtige monumentale pand van het Paardcafé

Met een bijdrage van €32 pp* kun je die avond genieten van italiaanse lekkernijen en van 8 halve maten bijzondere Single Malt Whisky, Grappa, Rum, Tiroler Schnapps, Armagnac of Calvados, of uiteraard 4 volle maten voor wie dat wenst.

Je bepaald die avond zelf wanneer en wat je wilt proeven, Sandro Bruti van stichting Dramtune vertelt die avond graag wat er op tafel staat en zorgt ondertussen ook dat je heerlijke italiaanse kazen, italiaanse druiven, italiaanse salami en Toscaanse chocolade-vijgentaart(Panforte al Cioccolato) kunt proeven…..

Qua Whisky zal de Dramtune Tasting voornamelijk bestaan uit Single Malt Whisky uit Schotland maar ook uit Ierland, Japan en India….van vulkanisch rokerige soorten whisky met atlantische turf-invloeden tot zachte soorten met verfijnde tonen van vanille en honing….er zullen ook jonge en oudere soorten op tafel staan met narijping op Sherry, Bourbon, Port of Amarone vaten….waardoor de smaken nog complexer en interessanter worden….

Voor de echte liefhebbers zullen er ook extra exclusieve soorten Single Malt Whisky op de Dramtune tafel staan, die zijn dan 2,4 of 6 muntjes, je kunt die avond uiteraard muntjes bijkopen voor €3 per stuk.

*Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij het recht om het event te annuleren. Ticket houders worden hier over geinformeerd.