donderdag 19 september 2019

Paardcafé: Downtown District + Maybe Not + PEACH

3 (pop)punk bands op je muil! Maak je klaar om te springen, moshen en keihard mee te zingen!

90s skate punkhardcorerockGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 23:30
Downtown District is een jonge, energieke, waardeloze punkrockband uit Nederland. Opgericht op 15 juni 2017 en geïnspireerd door bands als Green Day, Blink-182 en Sum 41. Maar meer met het geluid van een uitstervende walrus. Na de release van hun titelloze debuutalbum in april 2018, begon de band meer bekendheid en publiciteit te krijgen.
YouTuber Collin Furze gebruikte het nummer ‘Anti-Social Syndrome’ in zijn video, met miljoenen weergaven voor deze datum. Dit resulteerde in duizenden streams voor het debuutalbum van de band en honderden nieuwe luisteraars wereldwijd.
Relatief nieuw in de scene, MAYBE NOT is een 4-delig band uit Amsterdam  dat pittige, energieke en pakkende punkrock speelt, sterk beïnvloed door 90’s skate-punk en 80’s hardcore. Hoewel niemand het echt eens kan worden over hoe Misschien niet tot stand kwam, beweren wetenschappers dat het vroegste begin van de band terug te voeren is op de volgende reeks gebeurtenissen …
PEACH -3 vrienden die een band zijn begonnen. Dit powertrio combineert de space van indierock met de rauwe energie van de punk. Coming of age verhalen gebracht in catchy melodieën met harde gitaren. Denk aan weezer, heyrocco, dinosaur pile-up.