vrijdag 23 februari 2018

Paardcafé: DJ Friss

DJ Friss, ook wel bekend als DJ van Playground Zer0 en Pat Smith, begint op zijn zestiende als DJ. Geïnspireerd door DJ’s als Irie en A-Trak werkt hij aan zijn skills. 

Archief
  • Paardcafé
  • 23:30
  • 23:30
  • 04:00

Dit werpt zijn vruchten af bij de verschillende DJ-westrijden. Zo is hij finalist van DMC Benelux, winnaar Grote Prijs van Nederland’ categorie ‘Beste Muzikant’, Vice Champion bij IDA Benelux en finalist bij DMC World Online Competition. Nu, 11 jaar later, is hij veelgevraagd DJ (o.a. met Kraantje Pappie). Ook heeft hij zijn eigen record label opgezet genaamd The Lobby. Hij werkt tegenwoordig samen met Playground Zero en Pat Smith en tourt met hen in binnen- en buitenland. DJ Friss heeft dus alle kwaliteiten in huis om Paard op zijn kop te zetten met zijn skills achter de draaitafels met een energieke mix van hip-hop, house, soul en dubstep.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur