donderdag 12 september 2019

Paardcafé: Black Tree Vultures + Durango

Manly No-Bullshit rock with a modern edge

Hardrockrock n rollGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 23:30

Black Tree Vultures hebben vooruitgang geboekt in de Britse en Europese muziekscene. Hun originele muziek spelen op wat wordt beschreven als “The Never Ending Tour”

Ze hebben vele kilometers op de weg geklokt en kwamen op het podium met mensen als The Darkness, Phil Cambell And The Bastard Sons And Devilskin. Het gebulder van het publiek betuigt dat hoewel de band in zijn huidige line-up minder dan een jaar oud is, de Black Tree Vulture Family in opkomst is.

Black Tree Vultures heeft momenteel twee E.P’s tot nu toe, Sanity is Perfect (2018) en The BRAND NEW EP-titels in 2019 (Black Tree Vultures), maar met slechts een handvol daadwerkelijk opgenomen nummers, is de setlist van de band volgepropt met nog op te nemen origineel materiaal dat de fans al hebben opgepikt en zingen voor de jongens op het podium. Bij de lancering van de E.P in april 2019 was Black Tree Vultures binnen tien dagen na de aankondiging volledig uitverkocht, waarbij bovendien 50 extra tickets werden uitgegeven vanwege de grote vraag en vervolgens binnen 10 minuten werden verkocht.

 

Support:

Durango, de band uit begin jaren 90 die eigen muziek maakte en een snelle rock ’n roll stijl is weer terug!! Ooit begonnen met: Ad van Dijk, Bert Elshout en Steve v/d Heuvel…Nu weer aan de slag met: Bert Elshout, Arno v/d Kui, Marky Elshout en Ed Nieuwmans!
Let the good times roll!!