donderdag 2 mei 2019

Paardcafé: Beryl Anne + Pyke

Her debut EP ”Land of Mine”, recorded at Studio Helmbreker, is out now!!

electro-poppopGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 23:30
Beryl Anne schrijft melodieuze popsongs met een opmerkelijke diepte. Deze Rotterdamse kunstenaar heeft al op festivals en locaties zoals BIRD, Once Upon A Time Festival, Simplon en Willem Twee op zijn kop gezet. Geïnspireerd door de jaren 80 en artiesten als Lianne La Havas, Mac Demarco en Fleet Foxes.
Beryl, het kristal dat bekend staat om zijn verschillende kleuren, kenmerkt de veelzijdigheid van haar muziek. Lagen melodieuze synths en eigenaardige gitaarklanken echoën door de songs. Samen met ritmes en zuivere vocalen. Muziek die je laat dansen of wegdromen en al het andere vergeet.
 
Pyke is een songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers die door merg en been gaan. Bitterzoete dromerige acidfolk met een Britpoppy verve. De songs zijn bewapend met catchy refreintjes die je bij de lurven grijpen.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur