Paardcafé: Bandsessies

zaterdag 2 december 2023 8381

‘Muziek heelt alle wonden.’ In het kader hiervan maken zo’n dertig muzikanten wekelijks onder begeleiding van 3 band coaches in diverse samenstelling muziek.
Onder het predicaat ‘Bandsessies’ (een initiatief van de Stichting Anton Constandse) vormt muziek de ideale uitlaatklep voor emoties en bevordert het je cognitieve en sociale vaardigheden op een ontspannen manier. Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit.

archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief

Bandsessies is een muzikaal dagbestedingsproject onder de vlag van Stichting Anton Constandse.

12 artiesten/ bands met verschillende genres worden door bandcoaches ondersteund met het maken van muziek in covers zowel eigen werk. In het Paardcafe spelen bijna alle artiesten die uit Bandsessies voortkomen. Meer info op www.bandsessies.nl

 

Strong Resonance (Rock, Metal)

Is een heavy metal band die voornamelijk eigen geschreven teksten en muziek ten gehore brengt met zo nu en dan een stevige cover.

https://open.spotify.com/track/5rHheuJQGJXagKdPiYPAPo?si=994e0949ea004553

Aiden Di’Anno’s (Punk, Rock)

Is pure punk. Korte, harde, pakkende en originele songs die recht door je buik gaan!

 The Electric Ants (Pop, Rock, Soul)

Speelt eigen werk wat klinkt als Popsoulrocky songs met een frontman op zang & saxofoon.

https://open.spotify.com/track/4vmmlzu6ZZG7dz33PPKhF4?si=48700ac74b2f4a8a

Sweet Memories (Crooners)

Sweet Memories laat gouden tijden herleven. Een reis terug in de tijd naar muziek van Dean Martin, Perry Como en andere Crooner grootheden, afgewisseld met prachtig eigen werk.The Tuesdays (Pop, Rock)The Tuesdays spelen bekende covers van grote artiesten.

Groenland (Spoken Words Meets Music)Pure Poëzie, gezongen Spoken Words. De teksten van Groenland (Tiemen Groen) geven je stof tot nadenken terwijl ze tegelijkertijd als sneeuw door de lucht meegenomen kunnen worden.

https://open.spotify.com/track/7ucbtmSgLL5XJFvAzS8t6L?si=fdb4637f3d5a4743Rolf Rondeltap (Spoken Words)Rolf Rondeltap is een Haagsche dichter pur sang, die met zijn gedichten regelmatig de bühne bestijgt om voor te dragen, onder begeleiding van Live Muziek. https://open.spotify.com/track/2b9szhoqb3ZXosZV7GH4Dh?si=7a8c6feaa1344420

Roos (Pop, Soul)
Zangeres Roos zingt eigen werk en catchy pop/soul covers
Royael (Covers)
Royael steekt zijn voorliefde voor de muziek van Michael Jackson niet onder stoelen of banken. Een hommage aan de king of pop, afgewisseld met andere  Soul & Funk klassiekers vormen de basis voor deze energieke formatie.
Blue Burns (Popclassics)
 Blue Burns pakt oude Blues & Soul songs en stopt het in een eigen nieuw jasje. Anneke en Jan zijn de kracht achter deze enthousiaste formatie.
 

Meer info op www.bandsessies.nl