zaterdag 13 april 2019

Paardcafé: Album Release Presentatie Bandsessies

De kracht van muziek maakt dit, ook voor een derde keer, tot een bijzonder album.

Pop/RockGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 06:00

Met dit bijzondere vervolg op het 2de album ‘Baas van het Geraas’ komen de meest uiteenlopende genres aan bod, voor de eerste keer met medewerking van diverse Haagse gastmuzikanten.

Laat je meenemen op een intellectuele vlucht door de wolken, een klim tijdens de ‘Tour de France’, een strijd tegen verslaving, de donkere kant van liefde, eenzaamheid en een hete, jolige hommage aan ADO Den Haag.

Sinds 2004 musiceren 3 bandcoaches, Tjebbe Borggreve, Martin Pakvis & Martijn Schaepman van de Stichting Anton Constandse met muzikanten uit de GGZ, onder de naam ‘Bandsessies’.
Het gehele jaar wordt 1 dag in de week gemusiceerd, gecomponeerd en regelmatig wordt het eigen werk ten gehore gebracht op lokale poppodia en festivals. Er zijn momenteel 11 artiesten / bands die door Bandsessies worden gecoacht op oefenlocatie Popradar te Den Haag. ‘Bandsessies’ is een muzikale whirlpool van creativiteit, emotie, regelmaat, houvast & succeservaringen.

Bandsessies Line Up!

Rolf Rondeltap – Poezie & Muziek
Rocky Roy – Rock
MC Arch & KLOPOX – HipHop
Share! – Pop / Soul
Groenland – Levenslied & Dichter
The Electric Ants – Pop
SPAAN! – Funk / Jazz
WhatEls – Pop
LaFayette – Country / Soul
Twisted Oliver – Rock / Pop
Hetero Julio & The Gogetters – Dichter & Muziek

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur