donderdag 21 september 2017

Paardcafé: 2 year anniversary paardcafé X ahf

Wist je dat eekhoorntjes niet kunnen boeren? Nee, wij ook niet! Nog zo’n leuk weetje? AHF werkt al twee jaar samen met Paardcafé en stevent nu af op de achtste expositie daar! Zo dan. 

artexpoGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

Van een catwalk op de heetste dag van het jaar tot operazangers op de meest stormachtige dag. We kunnen ze allemaal afvinken. Maar nog niet; de overzichtstentoonstelling. We doen een greep uit de exposanten van afgelopen twee jaar en met meer dan 10 deelnemers laat AHF zien hoeveel verscheidenheid het netwerk heeft te bieden.

We vieren de opening van ook deze expositie met een interessant programma vol live-acts, een ongemakkelijk openingspraatje (want hé, dat is ook spannend) en een onwijs lekker feestje na afloop met muziek om op te dansen en vals mee te zingen. Uiteraard is er ook bier dat dit bevordert en het netwerk is uiteraard aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden, de juiste contacten te leggen, misschien wel een werk te verkopen (!) en de live-act te supporten. En het liefste doen we dat samen met jou natuurlijk, duh, dus beter ben je erbij!

Om je lekker te maken stellen we de aankomende dagen de DJ’s, live-acts en exposanten aan je voor. Dus als je je alvast op aanwezig zet dan krijg je er een melding van en ben je super snel op de hoogte van de laatste weetjes.

De deuren zijn open vanaf half 8, de opening is rond 9 uur en vanaf dan beginnen ook de live-acts.
Dan weet je dat alvast.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.