zaterdag 20 juli 2019

THE BLIND BOYS OF ALABAMA & Amadou and Mariam @ ZUIDERPARKTHEATER

Let op: dit is een concert in het Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100.

Al decennialang staan man en vrouw Amadou & Mariam op podia over heel de wereld. Ze werkten samen met een scala aan muzikanten, waaronder Damon Albarn (Blur, Gorillaz), Santigold en Manu Chao. Stuk voor stuk werden deze artiesten verliefd op de onweerstaanbare mix afro-pop en elektronische elementen die zo kenmerkend is voor Amadou & Mariams stijl. Daarbinnen blijven drie dingen immer fier overeind: Mariams prachtige stem, Amadous uitzonderlijke electric blues guitar en de magische synergie tussen hun twee stemmen.

Om je sneller te kunnen bedienen werkt het Zuiderparktheater in de horeca met consumptiemunten. Deze zijn  online te bestellen via deze link. Aan de kassa krijg je de bestelde munten uitgereikt. Je betaalt geen servicekosten voor de munten en je hoeft niet meer in de rij te staan. 

gospelrnbSoulswingende afrobeat
Archief
  • € 36,00
  • € 36,00
  • € 38,50
  • Paard op Hol: Zuiderparktheater
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De afro-pop iconen worden voor dit concert bijgestaan door de gelauwerde Amerikaanse gospel, RnB en soulgroep Blind Boys of Alabama. Deze mannen halen hun grooves, strakke harmonieën en buitengewoon gepassioneerde performance recht van de bron; met een oeuvre dat zich strekt over meer dan vijftig jaar zijn de Blind Boys met recht pioniers te noemen. Dat belooft een prachtige ervaring te worden op 20 juli in het Zuiderparktheater.

Among the world’s most renowned African musical acts

THE NEW YORK TIMES over Amadou & Mariam