woensdag 21 oktober 2020

NIKLAS PASCHBURG [geannuleerd]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopers ontvangen mail. ——

Pianist/componist Niklas Paschburg weeft melodieën, betoverende geluiden en een filmische setting tot een sound die zich verhoudt tussen neoklassiek, elektronica en ambient. Hij componeerde zijn album ‘Oceanic’ in een geïmproviseerde studio met uitzicht op de Oostzee, met als resultaat prachtige neoklassieke stukken waar liefhebbers van Nils Frahm en Daniel Wohl smoorverliefd op zullen raken. Woensdag  21 oktober 2020 zie je deze veelbelovende artiest in PAARD.

ambientelektronicaklassiekneo-klassiek
Archief
  • € 20,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Niklas Paschburg is in 1994 geboren in Hamburg. Hij is opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Neurenberg en heeft inmiddels zijn thuisbasis gevonden in Berlijn. Hij ondersteunde WhoMadeWho tijdens hun Europa-tour en deelde het podium al met The Orb, Blonde Redhead, Vancouver Sleep Clinic, Julia Holter en Baths. Na zijn eerste EP ‘Tuur mang Welten‘, bracht hij in februari 2018 debuutalbum ‘Oceanic‘ uit.

Support: Gabriel Ólafs

IJslandse pianist en componist Gabríel Ólafs is een groot talent en zal je meevoeren met zijn modern klassieke composities. Gabríel noemt zijn vorig jaar uitgebrachte album ook wel de soundtrack voor een niet-bestaande film. Hij maakt graag muziek die je naar andere plekken toe brengt en hij verzint vaak karakters die bij zijn liedjes horen. Dit wonder moet je hebben gezien.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

one of the most beautiful records of 2018

NPR’s Bob Boilen over Oceanic