woensdag 21 oktober 2020

NIKLAS PASCHBURG [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is er gezocht naar een nieuwe datum en hebben we de show kunnen verplaatsen van 25 maart naar 21 oktober 2020. Lees hier meer. Je tickets zijn uiteraard geldig voor deze nieuwe datum. Tot dan!

Pianist/componist Niklas Paschburg weeft melodieën, betoverende geluiden en een filmische setting tot een sound die zich verhoudt tussen neoklassiek, elektronica en ambient. Hij componeerde zijn album ‘Oceanic’ in een geïmproviseerde studio met uitzicht op de Oostzee, met als resultaat prachtige neoklassieke stukken waar liefhebbers van Nils Frahm en Daniel Wohl smoorverliefd op zullen raken. Woensdag  21 oktober 2020 zie je deze veelbelovende artiest in PAARD.

ambientelektronicaklassiekneo-klassiekWe Are Public
Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Niklas Paschburg is in 1994 geboren in Hamburg. Hij is opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Neurenberg en heeft inmiddels zijn thuisbasis gevonden in Berlijn. Hij ondersteunde WhoMadeWho tijdens hun Europa-tour en deelde het podium al met The Orb, Blonde Redhead, Vancouver Sleep Clinic, Julia Holter en Baths. Na zijn eerste EP ‘Tuur mang Welten‘, bracht hij in februari 2018 debuutalbum ‘Oceanic‘ uit.

Support: Gabriel Ólafs

IJslandse pianist en componist Gabríel Ólafs is een groot talent en zal je meevoeren met zijn modern klassieke composities. Gabríel noemt zijn vorig jaar uitgebrachte album ook wel de soundtrack voor een niet-bestaande film. Hij maakt graag muziek die je naar andere plekken toe brengt en hij verzint vaak karakters die bij zijn liedjes horen. Dit wonder moet je hebben gezien.

one of the most beautiful records of 2018

NPR’s Bob Boilen over Oceanic