NIGHT SCHOOL HALLOWEEN

donderdag 26 oktober 2023 2023

Get your freakiest freak on! PAARD, Haagse studenten en de duivel slaan de klauwen ineen voor een ouderwets horrorfeest. Dans met een zombie, tong met een vampier, drink een biertje met Frankenstein, of ga gewoon een lekker avondje los met je studiegenoten. PAARD zorgt voor goede dj’s en een (griezel)sfeer.

Dresscode: Verkleed. Van duivel tot zombie. All are welcome! 

Disclaimer: Maak nepwapens geen deel van je outfit.

18+
archief
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30
Nieuwsbrief
Tickets: €5 voor de eerste 500 studenten, €7,5 voor de rest.

Neem je ID + studentenkaart/app mee

PRE PARTY AT The Social Hub 20:00-23:00

In samenwerking met Paard’s NIGHTSCHOOL Halloween Party presenteert TSH: Halloween Pre-Drinks & Kostuumwedstrijd! Ben je klaar om te betoveren en te verblinden? Sluit je aan voor een avond vol Halloween-plezier bij de angstaanjagende Pre-Drinks Kostuumwedstrijd van The Social Hub! Loop op de catwalk in je meest huiveringwekkende, creatieve, of ronduit enge kostuum voor een kans om de felbegeerde 1e Prijs te winnen: Een GRATIS overnachting op een willekeurige TSH-locatie in heel Europa! Maar er is meer: de 2e plaats levert je twee gratis kaartjes op voor een Paard-evenement, en de 3e plaats belooft een €50 Food & Beverage voucher!

De avond belooft een ketel vol plezier, waaronder:

  • Een gratis welkomstdrankje
  • Angstaanjagende Fotobooth
  • Spookachtige make-upartiest

Dus haal je capes tevoorschijn, slijp je tanden, en kom gezellig langs voordat je naar de Halloween-editie van Paard’s NIGHTSCHOOL gaat! Schrijf je hier in.