zaterdag 30 oktober 2021

NEW WAVE CITY

Duran Duran Special

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Een dansavond met de beste new wave muziek uit de jaren tachtig. Het collectief New Wave City neemt je terug naar de tijd van New Order, The Jam, The Sound, Human League en vele anderen! Liefhebbers van ongepolijste liedjes met gitaar, bas, drums en vooral attitude maken een trip down memory lane.

De eerste uren van de avond worden louter platen gedraaid van de Britse New Wave band: Duran Duran! Zet je schrap voor de lekkerste platen uit de beginperiode van Duran Duran!

Koop tickets
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Duran Duran
De Britse muziekiconen Duran Duran hebben meer dan 100 miljoen platen verkocht, 18 Amerikaanse hitsingles, 21 UK Top 20-nummers gehad en zijn blijven optreden voor een enorm concertpubliek over de hele wereld sinds de band voor het eerst werd opgericht in 1980. Consistente versmelting van kunst, technologie, mode en een kenmerkend gevoel voor stijl met hun unieke en aanstekelijke muziekmerk, hebben zanger Simon Le Bon, toetsenist Nick Rhodes, bassist John Taylor en drummer Roger Taylor bewezen tijdloos te zijn, altijd te innoveren en opnieuw uit te vinden, om voorop te blijven lopen.

Het laatste album, Paper Gods uit 2015, was de best scorende release van de band in 22 jaar en werd door critici en fans geprezen als hun beste oeuvre in meer dan twee decennia. Een wereldwijde, drie jaar durende, uitverkochte arenatour volgde. FUTURE PAST is hun langverwachte 15e studioalbum en heeft de gewaardeerde producers Erol Alkan, Giorgio Moroder en Mark Ronson achter het bord. Het bevat speciale gasten Graham Coxon van Blur op gitaar, Mike Garson van David Bowie’s band op piano, en gastvocalen van Lykke Li, en er worden binnenkort nog meer spannende samenwerkingen aangekondigd.