vrijdag 23 april 2021

MONOMYTH [livestream]

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

Deze Nederlandse Krautrock/stonerrock band verlegt de genre-grenzen door enerzijds zwaar te leunen op de diepe bas en heftige drums, en anderzijds in verfijnde lagen van gitaar en keys het nodige detail in de nummers te brengen. Een totaalervaring van vijf gelijkgestemde identiteiten met spannende instrumentale soundscapes.

alternatiefkrautrockstonerrock
aanmelden
  • Gratis | wil je een reminder ontvangen met de link? Meld je dan aan!
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:30
  • 21:00

Monomyth is geen onbekende in de Nederlandse hardrock/metal scene, met optredens op onder andere Parkpop en Roadburn. Hun debuutalbum heeft de groovende grommers geen windeieren gelegd. “Van een zelden gehoord niveau”, aldus Lords of Metal. Het vierde album ‘Orbid Quandrantis’ is in 2019 uitgebracht.

Wat kan je verwachten van deze livestream? Je wordt meegesleept naar een andere wereld, een kosmische speelplaats, een plek die zowel nieuw als bekend voelt. Kies je ervoor om je ogen te sluiten en je door de instrumentale muziek te laten vervoeren? Of doe jij je ogen wijd open, zodat je afdwaalt in de geest van de duizelingwekkende lichtshow?