MONOMYTH [pilot event + livestream]

vrijdag 23 april 2021 2021

Deze Nederlandse Krautrock/stonerrock band verlegt de genre-grenzen door enerzijds zwaar te leunen op de diepe bas en heftige drums, en anderzijds in verfijnde lagen van gitaar en keys het nodige detail in de nummers te brengen. Een totaalervaring van vijf gelijkgestemde identiteiten met spannende instrumentale soundscapes.

Pilot sneltesten in Cultuur
Tussen 9 en 30 april vinden in de cultuursector zogenaamde pilots plaats om ervaringen op te doen met (snel)testinfrastructuur. PAARD doet hieraan mee. Dat betekent dat er op 22 t/m 23 april een aantal shows in PAARD fysiek te bezoeken zijn met een negatief testresultaat voor corona op zak. Deze pilottickets zijn helaas al uitverkocht.

Wat betekent dit voor mijn (livestream)ticket voor Monomyth?
De show van Monomyth op 22 april is zowel live in PAARD te bezoeken als gratis via livestream te bekijken. Als je een pilot ticket hebt, geldt de voorwaarde dat je een negatief testresultaat (van www.testenvoortoegang.nl) voor corona bij je moet hebben. Wil je liever gewoon meekijken vanuit de woonkamer? Meld je dan tot 3 uur voor aanvang aan en ontvang een reminder met de streamlink.

alternatief krautrock stonerrock
archief
  • Grote zaal met zitplaatsen + online livestream
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Monomyth is geen onbekende in de Nederlandse hardrock/metal scene, met optredens op onder andere Parkpop en Roadburn. Hun debuutalbum heeft de groovende grommers geen windeieren gelegd. “Van een zelden gehoord niveau”, aldus Lords of Metal. Het vierde album ‘Orbid Quandrantis’ is in 2019 uitgebracht.

Wat kan je verwachten van deze livestream? Je wordt meegesleept naar een andere wereld, een kosmische speelplaats, een plek die zowel nieuw als bekend voelt. Kies je ervoor om je ogen te sluiten en je door de instrumentale muziek te laten vervoeren? Of doe jij je ogen wijd open, zodat je afdwaalt in de geest van de duizelingwekkende lichtshow?