vrijdag 11 maart 2022

MICROCLUB

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Het gaat dan toch echt gebeuren: vandaag is het eindelijk tijd voor MICROCLUB in PAARD!

In New York en Londen is microclubben inmiddels een begrip, maar in Nederland moet het nog opkomen: een avond dansen met de geruststellende gedachte dat je – zonder iets te missen- lekker op tijd naar bed kan zodat je nog 100% wat aan de volgende dag hebt. Dat is gewoon een win-win!

Met De Microclub creëren we een plek waar we met z’n allen (op funky en opzwepende house) alles van ons af kunnen dansen. We beginnen lekker vroeg om 20.00 u, om daarna met nieuwe energie en een grote glimlach het weekend in te gaan!

Oh, en omdat er ook mensen zijn van onder de dertig die lekker op tijd willen dansen, is De Microclub 23+

funkyhouse21+
Archief
  • Kleine Zaal
  • 20:00
  • 20:00

Organisator Melvin Bruhn denkt dat ook Den Haag klaar is voor de Microclub:

‘We hopen altijd een mooie balans in de line-up te vinden waardoor niet alleen muziekkenners aan hun trekken komen, maar ook iemand die niet op de hoogte is van de ‘dj’s van het moment’.Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 23+) zich welkom voelt bij De Microclub.

Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken.’

'Niet borrelen, maar dansen!'

Melvin Bruhn, organisator

Microclub
Microclub