vrijdag 23 oktober 2020

Meet The Urban Pro’s X GUAP Night

Dit event zal plaatsvinden via een livestream. Er kan dus geen publiek aanwezig zijn. 

Meet The Urban Pro’s is terug op 23 oktober met een 7e editie tijdens de Haagse Popweek! 2020 is extreem bewogen jaar, van een pandemie tot (vaak felle) discussies over racisme, diversiteit en inclusie. De wereld was stil en luid tegelijk. Hoe gaan we hier als artiesten, ondernemers en organisaties mee om? Wat valt er te redden en hoever kunnen wij plannen voor de toekomst? Tijdens deze editie gaan wij in gesprek met Haagse Urban professionals over hoe zij zichzelf zichtbaar maakten de afgelopen tijd.

We sluiten de avond af met een speciale COVID-proof editie van GUAP Night, dé avond voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Tijdens GUAP Night kun je via korte showcases kennismaken met bekend en onbekend talent uit de Haagse scene.

 

 

 

op inschrijving
  • Gratis livestream
  • Kleine zaal met zitplaatsen
  • 17:30
  • 17:30

*incl € 2,50 servicekosten

Het gesprek over diversiteit en inclusie voelt als een toekomstmuziek. Op papier een plaatje, maar wat doen culturele instellingen om dit nú toe te passen? Vooral, omdat het een grote prioriteit is in het Kunstenplan voor 2021-2024.  Om al deze vragen en meer te beantwoorden, organiseren CultuurSchakel en PAARD deze inspirerende editie van Meet The Urban Pro’s: Present & Future.

Programma:
17.30 uur Inloop
18.00 uur Introductie sprekers en algemene toelichting
18.10 uur Panel I: Danielle Zawadi (Zwarte Schaap), Jeffrey ‘JM Fuego’ de Munnik (UsianBoyz) en Jassir Jonis (Goedkroon fotografie).
18:45 uur Vragen uit het publiek
18.55 uur Panel II: Soraya Ruijg (Fonds Podiumkunsten), Sherwijn Blijd (GUAP) en Peter Oostinga (H3C)
19.30 uur Vragen uit het publiek + Afsluiting
– PAUZE
20.00 uur Aanvang GUAP Night
21:00 uur Afsluiting en einde

Acts GUAP Night
Millionwayz
Millionwayz is een Haagse groep die bestaat uit G.M.F, L Blackz, 21Rome en Limar. Millionwayz bestaat uit meer dan alleen invloeden van rap & trap. Ook maakt de groep gebruik van Caribische invloeden in combinatie met afro vibes. De artiesten hadden eerst een solo carrière, totdat de samenwerking op het nummer ‘Attraction’ ontstond. Vanaf dat moment hebben de artiesten besloten om als een groep samen te werken.

Dimoh
Dimoh’s vermogen om te zingen en te rappen geeft hem het voordeel om veelzijdig te zijn met zijn creativiteit door zich over te geven aan genres als Jazz, Pop / soul, RnB, Afro pop en HipHop. Een van zijn belangrijkste inspiratiebronnen is RnB-icoon Chris Brown. Hij schrijft zijn raptechniek toe aan de in Harlem geboren rapper Dave East.

Reigno
Martial arts rap is de gepaste term voor de muziek van Reigno. De Engelstalige rapper uit Rotterdam vertaald de energie van vechtkunst naar klank: “Causing head fractures, with Martial Rap tactics.” De explosiviteit en dynamiek van Kung Fu uit zich in zijn tracks én op het podium. Reigno’s rauwe stem en strakke flow bereiken de oren van de luisteraar met de precisie en kracht van high flying kicks. Reigno heeft zijn kwaliteiten al kunnen tonen op verschillende podia, waaronder Poppodium 013, Paard en Rotown. Ook werden zijn talenten erkend door Amerikaans hip-hop icoon Hopsin, waardoor hij in 2018 voor een uitverkochte zaal van de Melkweg heeft gestaan.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.