zaterdag 27 november 2021

MANU DELAGO

Corona-update 26/11: De show van Manu Delago kan op 27 november gaat seated door! De lockdown gaat vanaf zondag 28 november in.

CORONAMELDING: Alle bezoekers boven de 12 jaar moeten hun QR-code in de CoronaCheckApp laten zien in combinatie met je legitimatie. Hou dit gereed bij binnenkomst. Zonder QR-code kunnen we je helaas niet toelaten. Geen mobiel: maak een print via CoronaCheck.nl of bel voor meer informatie: 0800 1351. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet.

Het muzikaal cv van Manu Delago is zeker niet mis; Björk, Olafur Arnalds, Cinematic Orchestra, Anoushka Shankar hebben de virtuoos handpan-speler allemaal in hun telefoon staan voor hun tours. In zijn audiovisuele project getiteld ENVIRON ME weeft hij neoklassiek, ambient en electronica samen tot een muzikale reis, vergezeld met live visuals. Op 27 november te zien in PAARD.

ambientelectronischklassiekneo-klassiek
Archief
  • € 17,50
  • Kleine zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

ENVIRON ME Liveshow
Delago’s soundscapes worden bij deze liveshow vergezeld van live visuals en geluiden van water, vuur, dieren, beweging, wind en nog veel meer. Dit audiovisuele project draait om de bijzondere band die Delago heeft met de natuur. Inspiratie trekt hij uit de tegenstelling van wonen in het drukbevolkte Londen maar ook de Tiroolse Alpen. “Ik wil middels muziek en outdoor recordings mensen bewustmaken van hun directe omgeving. In voorgaande projecten stond de mens en akoestische instrumentatie centraal, met Environ Me leg ik de nadruk meer op omgevingsgeluiden en electronica.”