vrijdag 7 april 2017

MALA VITA & MAMIHLAPINATAPAI IN DE VESTE DELFT

Mamihlapinatapai

Let op: Dit is een Paard op Hol show, de show van Mala Vita & Mamihlapinatapai is in Theater De Veste in Delft.

Na een hoop concerten door heel Europa zijn de mannen van Mala Vita terug de studio ingegaan voor het opnemen van hun 4e album “So Far So Good”. Je hoort niet alleen de vertrouwde, smeuige mix van rock en zuid Europeaanse folk, maar ook hun muzikale roots uit de USA en het altijd zonnige Mexico terug.

World
Archief
  • € 10,00
  • € 8,00
  • Paard op Hol
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Vergeet niet dat muzikale grenzen sowieso niet bestaan bij Mala Vita: met afkomsten uit Italie, Bosnie & Servie zal er een heerlijk wereldse vibe in Delft neerstrijken.

Mamihlapinatapai
MAMIHLAPINATAPAI is een band die bestaat uit acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Denk aan een Spaanse cocktail de fiesta met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka, TenTemPiés en Mala Vita. Met extatische energie en explosieve overtuiging is hun missie de harten van het publiek over de hele wereld te veroveren. Deze band haalt gegarandeerd de grond onder je voeten vandaan.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Westerpop.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur