woensdag 3 juni 2020

LIVE STREAM: NATIONALE WETENSCHAPSAGENDA

Facebook Live Talkshow ‘Het nieuwe sociaal in de anderhalvemetersamenleving’

Mis jij aanraking in deze coronatijd? Wat gebeurt er in je brein bij eenzaamheid en huidhonger? En hoe ga je ermee om? Psycholoog Anouk Keizer en sociaal psycholoog Paul van Lange gaan op woensdag 3 juni om 20:00 in PAARD in gesprek over het nieuwe sociaal in de 1,5 m-samenleving tijdens de talkshow van de Nationale Wetenschapsagenda. Schakel live in via Facebook bij het stream event.

Heb jij een vraag aan een van de wetenschappers over huidhonger en het nieuwe sociaal? Dan kun je deze stellen via Facebook of door een filmpje op te sturen naar [email protected]. Uit de ingezonden filmpjes wordt een selectie in de talkshow verwerkt. En kijk woensdagavond om 20.00 uur mee om te zien hoe Anouk Keizer of Paul de Lange je vraag beantwoordt.

Archief
  • Online vanuit Paard
  • 20:00
  • 20:00

Anouk Keizer, experimenteel psycholoog en onderzoeker bij de Utrecht University en Hoogleraar Sociale Psychologie Paul van Lange Vrije Universiteit Amsterdam bespreken het nieuwe sociaal en de effecten van het gebrek aan fysiek contact. De online talkshow start met een spoken word van woordkunstenaar Mercedes Coco, waarin zij haar huidhonger verwoordt. Ook zien we een portret video van Selina uit Amsterdam die een silent disco op afstand organiseerde in het park om toch met haar vrienden uit te kunnen.