zondag 30 september 2018

LEVEL URBAN PRO R&B TAKE-OVER

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

Get ready voor de eerste op zichzelf staande live R&B show in het Paard café ooit! Het wordt een avond dat we de auto-tune parkeren en de weg weer banen voor riffs & runs. Wat gebeurt er als de restricties van zangcompetities (*hint) worden opgeheven. Zelfgekozen covers en origineel materiaal: vanuit het hart gezongen. R&B maakt een herstart right here in Den Haag!

Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

MARCHIANO
Marchiano timmert al een aantal jaar aan de weg als singer-songwriter. Als onderdeel van verschillende groepen (waaronder Markusbros en Magic&Beyond) wist hij duizenden views en streams te pakken. Dit resulteerde in verschillende boekingen en hits, in clubs. De hitpotentie viel ook de Amerikaanse website, hot new hip hop, op: de blog plaatst bij hoge uitzondering een song buiten de US als Heatseeker. ‘Chiano werd als hoofdzanger geprezen om zijn soulvolle benadering en ‘sick voice’.

Afgelopen jaar maakte het Nederlands publiek, via The voice of Holland, kennis met de zanger als solist. Zijn zinderende auditie zorgde voor vier draaiende stoelen. In de artiest Waylon vond hij uiteindelijk een mentor. Met de TVOH ervaring in de zak is de oud-deelnemer ready for the next step.

HISTORY IN THE MAKING
Met R&B takeover keert Marchiano terug naar de basis: met een live band. Dit is de eerste volledige R&B show in het Paardcafé ooit! Het belooft een inspirerende avond te worden vol lekkere tunes. Even terug in de tijd, met een knipoog naar de toekomst.

De support act die avond zijn veelbelovende zangtalenten, Cheyenne & Jerrel en Jamie, van het zangtraject Level UP.

Headliner:
Marchiano

Support-act:
Jamie Zwart
Cheyenne & Jerrel