LAKSHMI & GOSTO @ THEATER DE VESTE (DELFT)

Lakshmi en Gosto nemen je mee naar een andere dimensie

vrijdag 18 november 2016 8358

Let op! Dit is een Paard op Hol event en vindt plaats in Theater de Veste (Asvest 1, 2611 PK Delft).

Soul/RnB
archief
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Lakshmi
LAKSMI stond in december 2014 in de finale van de Grote Prijs van Nederland en heeft gespeeld in De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Met haar donkere elektronische pop vol strijkers en heftige synths imponeert ze menig luisteraar, zingend over hetgeen dat haar bezig houdt: de liefde, sigaretten, steden in de nacht, kunsten en dansen.

De knappe zangeres is feilloos in staat om muziek te gebruiken waar het voor bedoeld is, namelijk het overbrengen van haar emoties en gevoelens, zo vonden ze ook bij 3FM die haar tot Serious Talent bekroonde. In januari 2016 bracht ze haar debuut E.P. uit in samenwerking met o.a. Bart Possermis en Thijs Lodewijk. Liefhebbers van Lana del Ray en M.I.A. worden hier héél blij van!

Gosto
Geïnspireerd door reizen, chaos, liefde en welbekende artiesten als Flying Lotus, James Blake en Jeff Buckley, balanceert Gosto tussen fragiele melodieën en elektronische extravagantie. Door middel van zijn teksten laat hij zijn luisteraars over aan een ontdekkingsreis naar de lijn tussen eenvoud en complexiteit. Met zijn talenten als zanger, multi-instrumentalist, tekstschrijver en producer, laat hij de werelden van akoestische en elektronische muziek samen smelten. Het resultaat is een geheel eigen sound; ruw, donker maar al met al nog steeds kleurvol.

Na zijn uitgebrachte debuut EP in 2014 is het balletje gaan rollen voor GOSTO. Van supportacts voor Thomas Azier, Oscar & The Wolf en How To Dress Well tot aan headliner op verschillende podia in Nederland, heeft Gosto veel shows op zijn naam staan. Zijn nieuwe album wordt een veelbelovend album, waarin hij je meeneemt naar plekken die je denkt te herinneren, maar waar eigenlijk nog nooit bent geweest.

“It’s really your own fault if you’re not listening to his new track.”– Noisey over ‘My Bad’