vrijdag 26 januari 2018

Paardcafé: LaBomba CD Release

Beyond the Moon

LaBomba is een Haags bomb shell trio met veel Amerikaanse invloeden. Letterlijk: Bassist Dave Bordeaux (Billy The Kid, Diesel, Fan Halen) werd er geboren en groeide er op en gitarist Maroen Franse (Roadkill, Winterland) studeerde in LA gitaar aan het befaamde MIT. Drummer Peter Nelissen werkte in het verleden o.a. voor het Amerikaanse Billboard Magazine.
In januari 2018 komt hun debuut CD uit met daarop songs van eigen hand over foute vrouwen, drank, liefde, passie en hoe het allemaal beter en nog slechter kan.
De sound is een mix van rock, roots en alternative pop.
Daarbij nemen de bandleden om beurten de lead zang voor hun rekening en doen samen backing vocals.
Toen de band de songs aan contacten in Amerika liet horen vonden ze het “Fresh Loud and Different” en dat is gelijk de titel van de CD geworden.
Gratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

Support: Beyond the Moon

Beyond the Moon is een Haagse band bestaande uit 5 leden; Luna Becking, Yaniv de Jong, Jan Paardekooper, Max van Dijk, en Willem van Dijk. Zij zijn sinds September 2016 samen muziek aan het maken.

Met harde elektrische gitaren, pakkende ritmes en vette solo’s blazen ze elkaar van het podium af. Het genre wordt ook wel Moonrock genoemd. Hun inspiratiebronnen zijn o.a Jimi Hendrix, Pink Floyd, Fleetwood Mac en The Police, dat valt zeker terug te horen in hun muziek.