zondag 8 maart 2020

KUNSTBENDE

Ben jij benieuwd wat het jonge talent van Zuid-Holland allemaal in zijn mars heeft? Tijdens de selectieronde van Kunstbende laten ze het zien!

Speciaal voor alle geïnteresseerden en alle deelnemers in de categorieën DJ en Muziek vindt er op 8 maart workshops en een selectieronde plaats in PAARD, Den Haag.

In beide categorieën worden twee workshops gegeven. Aan het einde van de dag, na de selectieronde, worden er drie acts per categorie gekozen die door mogen naar de voorronde. De workshops zijn voor iedereen van 13-18 gratis toegankelijk (wel even aanmelden!). Voor het bijwonen van de optredens koop je al een kaartje voor €5 (ex. servicekosten).

Meedoen? Meld je nu aan via het formulier op: https://kunstbende.nl/agenda/workshopdag-en-selectieronde/

Archief
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 14:30
  • 15:00

*incl € 2,50 servicekosten

Tijden
Programma workshops: 11:30 tot 15:00
Selectieronde: 15:00 tot 21:15
Deur open voor publiek 14:30, start programma publiek 15:00

Over de Kunstbende 
De wedstrijd van de Kunstbende bestaat uit een aantal fases. Het traject is simpel: eerst doe je mee met een workshop (maar dat hoeft niet) en daarna ga je naar de voorronde bij jou in de buurt. Win je de voorronde, dan ga je naar de finale op het Kunstbende Young Creators Festival. Win je de finale, dan treed je op in de area van Rabobank en Kunstbende op Lowlands en op een mainstage die binnen je eigen categorie valt, van Mysteryland tot International Film Festival Rotterdam!
Kijk voor alle informatie op: kunstbende.nl