zaterdag 1 oktober 2022

JONATHAN JEREMIAH

néomí

Jonathan Jeremiah is geen onbekende in PAARD, 1 oktober 2022 keert hij terug naar onze grote zaal. De Britse zanger brak door in Nederland in 2011, na een optreden op Crossing Border in het najaar van 2010. Hierna bleef de Engelsman geliefd in ons kikkerlandje. Hij scoorde gouden platen met zijn singles Happiness en Lost en stond in 2011 op North Sea Jazz onder begeleiding van het Metropole orkest. Dat zijn muziek sterk beïnvloed wordt door nostalgische invloeden, veelal vanuit de jaren 70, is geen geheim. Met zijn mix tussen soul en folk neemt de zanger je mee naar het gevoel van een zwoele zomeravond en weet je al snel te bezweren met zijn rustgevende, maar toch energieke ballades.

Archief
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Support: Néomí
Néomí is de bijnaam voor folk-pop singer-songwriter Neomi Speelman. Geïnspireerd door artiesten als Bon Iver, Ben Howard, Bob Dylan, Phoebe Bridgers, The Paper Kites en Novo Amor, schrijft ze authentieke en oprechte verhalen ondersteund door dromerige soundscapes. ”Mijn liedjes schrijven is als het bijhouden van een dagboek. Alles wat ik zing is oprecht en ik hoop dat mensen de eerlijkheid horen.” aldus de zangeres.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.