JON ALLEN & THE LUNA KINGS

donderdag 9 mei 2024 2024

Jon Allen’s geluid is gebouwd op een fundament van pop-, rock-, Americana-, Roots- en Blues-invloeden. Hij heeft een soulvolle, van whisky doordrenkte stem en een opvallend talent voor melodie. Op 9 mei 2024 zie je hem samen met The Luna Kings in PAARD, tijdens de tour voor zijn nieuwe album A Heightened Sense of Everything.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Allen over zijn nieuwe album:

De afgelopen jaren hebben gevoeld als een snelkookpan die langzaam naar het kookpunt stijgt. Er is een gevoel van dreiging en een gevoel van naderend onheil. Het leven in een groot stedelijk centrum tijdens een wereldwijde pandemie bracht een gevoel van paranoia met zich mee. We werden ons meer bewust van onze behoefte aan ruimte, onze behoefte aan stilte en dicht bij de natuur zijn om boven het lawaai van een stad uit te komen.’

Support: Acantha Lang

De avond wordt ondersteund door de in New Orleans geboren (en in Londen wonende) Grammy-genomineerde soulartieste Acantha Lang, die wordt vergeleken met de legendes Aretha Franklin & Gladys Knight. Haar optreden bestaat uit nummers van haar veelgeprezen debuutalbum ‘Beautiful Dreams’, dat #3 bereikte in de Official UK Jazz & Blues Album Chart.