zondag 12 mei 2019

JOEY LANDRETH

Op 12 mei staat het soulvolle Canadese rootstalent Joey Landreth in het Paardcafé! Als frontman van het geprezen The Bros Landreth won hij al de harten van vele rootsliefhebbers in thuisland Canada. Met zijn solo-act staan Landreth en consorten garant voor een avond vol feilloze harmonieën, gruizig delta-blues gitaarspel, met vleugen van virtuoze jams.

Klinkt als Ry Cooder, Little Feat en Jackson BrowneWe Are Public
Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 20:45

*incl € 2,50 servicekosten

The Bros. Landreth kunnen rekenen op goedkeuring van grooheden als Bonnie Raitt, John Oates en Jimmie Vaughan. In 2014 speelden ze zichzelf in de kijker door de prestitieuze Juno Roots & Traditional Album of the Year Award in de wacht te slepen met stijl die bij vlagen doet denken aan Ry Cooder, Little Feat en Allman Brothers.

Support: Roman Clarke
Voor de warming-up hebben we Roman Clarke geregeld. En dat is niet bepaald toevallig want het Canadese multitalent is de songwriter en producer van Joey Landreth’s nieuwste album. Naast het produceren voor anderen, rooit Roman prima voor zichzelf; zijn portfolio staat bomvol aanstekelijke popsongs die uiteraard van binnen en van buiten volledig van zijn eigen hand komen.

Landreth's a talented player with a powerful & versatile voice and is building a strong catalogue of songs.

JONATHON KARDASZ – Bristol247.com