vrijdag 24 mei 2019

GILAD HEKSELMAN’S ZuperOctave

ProJazz in het Koorenhuis

ZuperOctave is de nieuwe band van gitarist Gilad Hekselman, één van de jonge Israëlische jazzmusici die de wereld veroveren vanuit Brooklyn, New York. Hij werkte eerder samen met grote namen als Chris Potter, Mark Turner en Jeff Ballard. Gilad’s improvisaties zitten vol verrassingen en zijn composities klinken pakkend en tijdloos. Met ZuperOctave grijpt hij terug op karakteristieke elektronische instrumenten als Fender Rhodes, synthesizers en drumpads. Dit najaar verscheen zijn nieuwste album “Ask for Chaos”.

Jazz
Archief
  • Voorverkoop €16 (online) | Diner en Jazz €28 (alleen online) | Ooievaarspas/studentenpas: entree €9 (deur) | Deur €18
  • Koorenhuis
  • 19:00
  • 19:15

*incl € 2,50 servicekosten

Diner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Dinerticket is inclusief 1 drankje.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Tickets aan de kassa € 9,-, op vertoon van de pas; combiticket diner & jazz  € 21- (inclusief 1 drankje). Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via [email protected] In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. ProJazz en maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s en de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

Voor kaarten klik je hier.