Ryan Vestil
maandag 29 oktober 2018

GARRETT T. CAPPS

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

Een countrymuzikant die niet bang is om andere invloeden in zijn muziek te laten kruipen, dan hebben wij het natuurlijk over Garrett T. Capps. Met zijn nieuwe album ‘In The Shadows (Again)’ komt hij naar het Paardcafé.

 

country
Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Garrett maakt met zijn twee laatste releases een verpletterende indruk op de wereldwijde country scene. Ondanks dat de twee platen behoorlijk van elkaar verschillen, weet Garrett er ten allen tijde een interessante en dynamische show van te maken. Op zijn laatste album ‘In The Shadows (Again)’ weet hij door middel van zijn gitaar en steelgitaar het gevoel te creëren alsof je in een prachtige balzaal staat, waar de lange gordijnen langs de ramen wapperen. De space-country, zoals door Capps zelf omschreven, wordt met open armen ontvangen door de liefhebbers, en we zijn daarom ook vereerd dat hij in onze sfeervolle, houten café mag staan. “Texas rock for country rollers”

“In The Shadows (Again) crackles with the barely-controlled energy of Faithless Street-era Whiskeytown, dumping doses of honky-tonk, punk rock, and folk into the same chipped shotglass and daring you to drink.”

– Lone Star Music Magazine