donderdag 6 februari 2020

FUNX DEBT TALKS

Heb je schulden? En lijkt het alsof er geen licht is aan het einde van de tunnel? Je bent niet de enige! Het schuldensysteem is f*cked up en daarom organiseert FunX op 6 februari een Debt Talk in PAARD. Verschillende betrokkenen delen hun verhalen on stage: van jongeren met schulden en andere ervaringsdeskundigen tot beleidsmakers en deurwaarders.

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan hier aan.

Archief
  • Meld je aan via de link
  • Grote Zaal
  • 17:00
  • 17:00

*incl € 2,50 servicekosten

DEBT TALK
Tijdens de Debt Talk gaan jongeren en instanties met elkaar in gesprek over de schuldenproblematiek in Nederland. Hoe voorkom je problemen met toeslagen? Hoe zit het met de absurde verhogingen die de overheid oplegt bij een betaalachterstand? En wie is er verantwoordelijk als het gaat om het leren omgaan met geld?

SCHULDENMARKT
Ook is er ruimte om vragen te stellen en een rondje te lopen op de schuldenmarkt, waarbij je bij verschillende maatschappelijk werkers terechtkunt voor hulp of om je verhaal te delen. Het blijft natuurlijk een FunX-event, dus ook lekker eten en muzikale intermezzo’s zullen niet ontbreken. Het debat wordt afgesloten met een gezellige borrel.