dinsdag 16 mei 2023 8380

FROUKJE [EXTRA SHOW]

Luna Morgenstern

Wegens succes plakken Froukje en PAARD er een extra show aan vast! 


Froukje is de popbelofte van dit jaar en maakte de verwachting deze zomer op festival na festival waar. Met haar melodieuze popliedjes met een electronische ondertoon palmde ze het publiek van Pinkpop en Lowlands moeiteloos in. Haar single Ik Wil Dansen is het glansrijke startschot om genadeloos hit na hit de wereld in te slingeren. Bij de swellende synthesizer aan het begin van de track weet je al gelijk dat het menens is en dat je voeten het de komende 3:13 minuen flink te verduren gaan krijgen.

Archief
  • € 30,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

In 2021 brengt ze de nummers ‘Niets Tussen’ en ‘Een Teken’ uit, die ook te horen zijn op haar tweede EP ‘Uitzinnig’ dat in het voorjaar van 2022 uit is gekomen. Ook op deze EP heeft Froukje alle teksten en muziek zelf geschreven.

Haar debuut EP ‘Licht En Donker volgt in 2020 en is goed voor bijna 30 miljoen streams waarmee ze zich vestigt als Nederlandse artieste. Froukje wordt met ‘Licht En Donker’ genomineerd voor een Edison in de categorie Best Alternative: “Met haar EP Licht En Donker sleept ze ons door de pandemie, door op betoverende wijze de status quo te bezingen. Ook in tijden van corona ontstaan er liefdes, worden mensen volwassen en willen mensen dansen, en niemand verwoordt dit beter dan Froukje.

Support: Luna Morgenstern
De in Amsterdam gevestigde popster Luna Morgenstern maakt muziek over de emoties van liefde en de uitdagingen waar een jonge vrouw mee wordt geconfronteerd. Deze onderwerpen verwerkt ze in catchy elektronische nummers.

sprankelende, melodieuze popliedjes

De Volkskrant