zaterdag 16 februari 2019

FIESTA MACUMBA

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig van poppodia tot aan de grootste festivaltenten van LowLands. Na vijf edities in Paard ben je inmiddels bekend met het recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu.

dancehalllatin hiphopmerengueraggaetonsalsa18+
Archief
  • Early Bird: SOLD OUT | Regular: €13,50 | Door: €17,50
  • Beide Zalen
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

GROTE ZAAL
De Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, dancehall, pachanga, salsa, merengue, bachata, kuduro, tropical bass, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

KLEINE ZAAL
Salsa & Bachata

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur