donderdag 2 mei 2019

DRIES ROELVINK [AFGELAST]

Helaas heeft Dries Roelvink zijn show van 2 mei in Paard afgelast. Jouw kaarten worden automatisch en zo snel mogelijk (exclusief servicekosten) geretourneerd (conform onze algemene voorwaarden) op het rekeningnummer waarmee u de tickets heeft aangeschaft.Voor retourneren van hardcopy tickets mail naar [email protected]

Lees hieronder het statement van Dries en het management:

“Een clubtour door het land met een live band van 7 personen , en 7 personen achter de schermen, vergt veel tijd welke ik op dit moment niet heb. Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen. Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen.”

 

 

hitsNederlands
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Op 10 september verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor 1 keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones, alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen.

De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: wow, dit is wat anders dan Carré , Gaypride of studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: ja ja ik kom

IK KOM ER AAN!

 

Ja, ja, ik kom, ik kom er aan!

Dries Roelvink