DOUBLE BILL: KRUZER & HILTJE

DOUBLE BILL SHOW

donderdag 27 juni 2024

Op 27 juni slaan de up and coming Hip Hop artiesten KRUZER & HILTJE de handen in één voor een nieuwe Double Bill show in Paardcafé! Met Double Bill paren wij twee acts waarvan wij denken dat er een muzikale match is. Twee hoofdacts, dubbel zo veel ontdekken, dubbel zo vet. Claim je gratis ticket nu!

hiphop
GRATIS TICKET
  • Café
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Hiltje

Hiltje gooide hoge ogen met de jerseyclub-banger ‘Idereen is onzeker’ die hij uitbracht in samenwerking met het collectief BigBoyShyt. S10 verklaarde zich op Instagram al fan te zijn van Hiltje en Jiri11 ook. In 2024 dook Hiltje plotseling met een catchy refrei op in een houseplaat van SIM-OJ, op 29 maart bracht hij EP Hillside uit, die hij samen met producer 2ktobi maakte

Kruzer

De Somalische muzikant Kruzer is veelzijdig en melancholisch. Zijn muziek klinkt als het themalied van zijn eigen avontuurlijke leven. Hij probeert zijn fans te bereiken door zich emotioneel open te stellen op al zijn projecten. Hoewel hij eerder mini-ep’s heeft uitgebracht, streeft Kruzer met “Rezurk” naar nieuwe hoogten. Met een vernieuwende sound die geluidsbarrières zal doorbreken.

DOUBLE BILL: KRUZER & HILTJE

donderdag 27 juni 2024

GRATIS TICKET